Blocaje care stau in calea succesului

regimul de urgentaFiecare dintre noi doreste sa exprime ceea ce are mai bun in el insusi si uneori apar blocaje care stau in calea succesului. Fiecare aspira la echilibru si armonie, la autenticitate. Cu toate acestea, ne petrecem timpul neglijand ceea ce e mai bun pentru noi. Tot amanam aceasta dorinta pe mai tarziu.Traim blocati, ca si cum ceva sau cineva ne-ar impiedica sa ne indreptam spre ideal. Crezand ca traim, ne dispersam si uitam esentialul, starea noastra launtrica de bine. Functionam, uneori cot la cot cu fericirea, alteori cu durerea. Compensatiile ajung sa ocupe locul unei impliniri autentice. De fiecare data cand cautam compensatii, practicam, fara sa fim prea constienti, o forma de autosabotaj ce consta in negarea propriei puteri creatoare.

Actiunile nocive sunt dorinte si comportamente  pe care vei continua sa le repeti, chiar daca ele te tin departe de la ceea ce iti doresti in viata. Ce determina daca o actiune este sanatoasa sau nu, este motivul pentru care o faci. Daca obiectivele tale de succes sunt motivate de egoism sau teama, va fi dificil pentru tine sa gasesti bucurie de durata si împlinirea in succes. Punand fundatia unor  actiuni sanatoase bazate pe obiective sanatoase si alegeri sanatoase iti traiesti viata în adevar si iubire si , prin urmare, nu exista o limita pentru succesul pe care-l poti obtine si abundenta pe care o poti atrage.

Stresul apare datorita convingerilor gresite care sunt inglobate in amintirile celulare. Cand le înlocuiesti cu convingeri transformatoare, atunci vindeci lucrurile care iti  blocheaza succesul si prosperitatea în viață. De ce? Deoarece stresul iti consuma energia si te doboara și acest lucru te face sa te gandesti la orice, dintr-o perspectiva negativa. Cum poti atinge succesul atunci cand nu poti gandi bine, nu ai nici o energie si vezi totul dintr-o perspectiva negativa?

308994_267435073303160_25729886_nAproape toate persoanele care vin la sedinte individuale au nevoie de o deprogramare si o reprogramare fundamentala inainte de a putea lucra la obiectivele de succes. Este si cazul lui Geo care a inceput cu aplicarea celor 6 pasi din materialul pe care l-a primit la inscrierea in comunitatea Armonie in suflet: Cum sa DEBLOCHEZI fluxul energetic al banilor si sa te bucuri de abundenta financiara. Multumesc Geo ca ai acceptat sa impartasesti din experienta ta cu cititorii site-ului. (pasajele cu litere inclinate mov sunt scrise de Geo)

„Am invatat sa-i numesc “bani” nu “banuti”, am invatat sa-i tratez ca pe niste “oaspeti dragi”, sa ii am aranjati in portofel, sa ii primesc cu bucurie, sa ii binecuvantez indiferent de cuantumul sumei incasate. Am invatat sa fac platile cu bucurie, cu discernamant, renuntand la a fi suparata cand trebuia sa achit rata casei, impozitul , facturile curente. Mi-am vindecat acea suparare pe care o simteam cand plateam facturile si ratele, ajungand sa inteleg ca e firesc sa platesc ceea ce consum si ca plata impozitului pe venit sa o fac cu placere tocmai pentru ca, existand un impozit pe venit, exista si venitul.”

Aplicand acesti pasi a constientizat ca are convingeri limitative care o impiedica sa se bucure de succesul pe care si-l dorea si a ales sa urmeze si programele online pentru prosperitate si relatia cu banii.

„Prima data am optat pentru programul Reconecteaza-te cu prosperitatea. Meditatiile au fost placute si m-au ajutat sa-mi corectez, la nivelul subconstientului,  o parte din convingerile limitative  ce le aveam despre prosperitate. Apoi am urmat si programul  Vindeca relatia cu banii si devino un magnet pentru ei”. Consider ca este o continuare a primul program, dar intr-o maniera mai accentuata. E ca si cum dupa ce am indepartat o parte din convingerile limitative de la suprafata, cu ajutorul acestui program am ajuns sa le scot la iveala si sa mi le vindec pe cele adanc ingropate, preluate de la parinti sau formate de-a lungul timpului.

In urma programului am devenit ordonata in efectuarea platilor. Am un caiet in care imi notez atat incasarile, cat si platile. Astfel am reusit sa individualizez anumite plati efectuate pentru achizitionarea unor lucruri de care nu aveam absoluta nevoie. Am reusit sa reduc anumite cheltuieli. Am renuntat la cardurile de credit acoperindu-le si inchizand conturile aferente, intelegand ca prin existenta lor imi cresteam nejustificat cheltuielile. Am invatat sa  fac economii, iar din momentul in care am transmis Universului dorinta de a economisi , acesta mi-a transmis si resursele sa o pot indeplini.

Am invatat sa-mi ofer intai mie si apoi membrilor familiei, fara sa ma simt egoista. Mi-am fixat luna “financiara” intre 10 ale lunii in curs si 9 ale lunii urmatoare, intrucat pe 10 ale lunii sotul meu incaseaza salariului. Eu prestez o activitate liberala si incasarile vin aleatoriu. Mi-am vindecat convingerea limitative ca “banii vin cand am nevoie”, dandu-mi posibilitatea sa-i incasez si cand nu am nevoi, adica sa vina si in surplus divin. De cand mi-am schimbat modul de a gandi, banii vin in sume suficiente pentru a-mi acoperi cheltuielile lunare, dar si pentru a-mi indeplini anumite dorinte.  

In fiecare luna am o lista “deschisa” in care imi notez produsele  a caror necesitate de cumparare a aparut in cursul lunii financiare (de ex. s-a terminat detergentul…sau se apropie de final..notez pentru a stii ce trebuie sa cumpar in luna urmatoare). Am invatat sa nu cheltui banii in ziua in care i-am incasat, sa-i las sa simta energia mea, sa simta ca i-am binecuvantat si ca ma simt bucuroasa ca i-am incasat. Din fiecare suma incasata , 10% dau deoparte. Inca nu am reusit in totalitate sa nu mai apelez la acesti 10%, dar ma straduiesc si stiu ca voi reusi doar sa-i economisesc, nu sa-i si folosesc. Imi asum aceasta nereusita, existand tocmai pentru ca sunt pe cale sa elimin toti pasii gresiti pe care inca ii fac in relatia cu banii. Am invatat sa spun “nu” fetitei mele, care se obisnuise sa nu-i refuz nimic. Si m-am simtit atat de usoara cand i-am spus nu, i-am explicat de ce , iar ea nu a putut decat sa accepte situatia. Nu m-am mai simtit vinovata ca am spus “nu” unei cheltuieli inutile. Am invatat sa cumpar lucruri de calitate pentru a  nu plati mai mult cumparand mai multe lucruri de calitate joasa.  Am cumparat si o pusculita, ce nu poate fi deschisa, decat cu flexul, si toti membri familiei pun bani in ea. Transmitand si in acest mod Universului dorinta de economisire  sunt convinsa ca vibratia pe acest segment este destul de ridicata si banii necesari vin in familia mea. Usor, usor ma straduiesc sa insuflu si copiilor acest comportament , fiind convinsa ca le va fi util in viata.”

Bineinteles ca in procesul de inlocuire a vechilor convingeri cu unele noi, apar si situatii in care iti sunt „puse la incercare” rabdarea si increderea ca totul se intampla spre binele cel mai inalt, tocmai pentru a invata lectiile de viata restante.

„Pe parcursul programului am fost pusa in situatii extreme, ajungand sa nu incasez nimic, desi emiteam facturi si prestam munca ceea ce m-a ajutat sa vad unde greseam in relatia cu banii. A fost un  moment dificil, peste care am trecut, invandu-mi lectia. Lucram si pentru o firma care nu-mi platea la timp facturile, ajungand sa aiba restante de 6000-7500 lei fata de mine. Cu ajutorul programului si al sedintelor individuale cu  Marcela, am inteles ca nu-mi apreciam munca astfel ca asta transmiteam si colaboratorilor, care nu ma plateau la timp, desi eu le prestasem activitatea. Ajunsesem sa atrag in activitatea mea doar clienti care nu ma plateau desi eu le prestam munca. Dupa ce mi-am asumat responsabilitatea pentru actiunile mele, mi-am iertat atitudinea si pe mine insami pentru modul in care procedasem, si pe clientii cu ajutorul carora mi-am invatat lectia, situatia a inceput sa schimbe. Lectiile invatate au fost: lectia asumarii responsabilitatii propriilor fapte, lectia respectarii propriei munci, lectia iertarii, lectia renuntarii la a fi indarjita si lectia acceptarii.”

rabdareaStabilirea obiectivelor este o parte importanta a oricarui program de succes; cu toate acestea  motivul pentru care multe persoane nu reusesc este pentru ca nu iau în considerare cea mai  importanta parte a stabilirii obiectivelor si anume daca se bazeaza pe iubire, adevar si sunt sub controlul lor. Rabdarea arata de multe ori, daca obiectivele sunt potrivite sau nepotrivite.  Daca un scop este nepotrivit apare furia, datorita nerabdarii. Un obiectiv potrivit pentru tine este unul care isi are radacinile in adevar si iubire. Un obiectiv nepotrivit este cel in care este inradacinat egoismul, teama si inselaciunea. In cazul in care obiectivul tau este bazat pe adevar si iubire si nu se întampla, nu esti furios pentru ca totul a fost adevar si iubire. Daca esti furios ca nu s-a materializat  este un obiectiv despre egoism, teama sau inselaciune. Daca era cu adevarat focusat pe adevar si iubire, nu te simteai asa pentru rezultat, pentru ca adevarul si iubirea nu sunt despre rezultate. Adevarul  si iubirea sunt despre proces. Este vorba despre a face ceea ce este onest, iubindu-te pe tine si pe cei din jur, nu despre rezultat. Oameni care au rabdare stiu ca atingerea unui obiectiv poate lua timp.

Mi-am propus sa particip la concursul de admitere in magistratura cu dorinta de a promova si sa ajung sa ajung sa incasez  minim 8500 lei.  Pot sa spun ca mi s-au deschis “usile” incasarile au crescut de la luna, la luna. Am avut 4 carduri de credit si le-am inchis, ca urmare a incasarilor crescande. Universul  simtind dorinta mea de a face “curat”, mi-a facut un cadou, intrucat am constatat ca eram in eroare cu privire la durata unui credit, crezand ca perioada de rambursare este pana in 2016, desi in realitate era in iunie 2015 . Am luat decizia de a considera ca am acea rata de achitat in continuare si de a economisi si acea suma. Asa am reusit sa achit si sa urmez un curs intensiv de pregatire pentru concursul de admitere in magistratura. Am invatat multe aspecte utile si pentru activitatea mea curenta, dar si pentru activitatea de magistrat. Am sustint concursul si nu am promovat. Sunt impacata, pentru ca stiu ca am facut tot ce a tinut de mine in plan fizic pentru realizarea acestei dorinte.  

Motivul pentru care nu am promovat nu a fost lipsa studiului, ci faptul ca nu am fost pregatita sa primesc indeplinirea acestei  dorinte. Activitatea mea liberala a luat avant in timpul in care ma pregateam pentru concurs si am constatat placerea cu care mi-o desfasuram. Mi-am redescoperit o veche “dragoste”…dreptul penal..astfel ca am prins curaj si intru si in dosare penale. Activitatea de avocat iti da posibilitatea sa iti faci propriul program, ai o anumita libertate pe care nu o poti avea ca angajat. Si toate astea imi plac. Pot sa primesc o speta sau o pot refuza, sau o pot accepta in limitele impuse de mine. Pot sa explic clientului care ii sunt sansele si astfel stresul este redus foarte mult. Fiind organizata nu am probleme cu pierderea termenelor de depune a inscrisurilor. Este foarte posibil ca starea de siguranta pe care am inceput sa o simt in aceasta profesie sa ma fi “sabotat” in indeplinirea celeilalte dorinte.

Am convingerea ca cele doua dorinte ale mele s-au intrepatruns si am castigat  din amandoua: experienta si crestere profesionala. Activitatea mea curenta a mers foarte bine, putand sa-mi achit cheltuielile lunare si  nu numai. Suma dorita de mine a fi incasata lunar a fost atinsa, in medie, in sensul ca au fost luni in care am incasat cu 25%  mai mult si luni in care am incasat cu 15-20% mai putin de cat mi-am propus.”

Pacea nu o poti obtine prin propria vointa. Pacea este testul. Pacea indica daca ai amintiri distructive sau sanatoase, sau ambele, cu privire la orice problema.  Opusul pacii este anxietatea, frica, sau ingrijorarea.  Adevaratul succes necesita 3 lucruri de fiecare data:

1. sa eliberezi rutina esecurilor (la fel ca virusii de calculator, dar in interiorul persoanei).

succes images2. sa te reprogramezi (similar cu software-ul de calculator) pentru succes.

Pasii 1 și 2 trebuie sa fie facuti „automat” in constient si subconstient. Ei nu pot fi facuti de obicei prin puterea vointei. Atat 1 cat si 2 se axeaza pe starea interna, de unde vine succesul adevarat, nu pe asteptarile externe, care produc esecuri.

3. sa suprapui un plan constient, care este bazat pe „Legile Spirituale ale Naturii”, pe care nu le poti incalca si de care nu poti scapa, cum nu poti sfida gravitatia sarind dupa o cladire si scapand cu bine.

Daca ai realizat cu succes toate cele trei, succesul se intampla in teorie de fiecare data. De fapt, tu tinzi sa ai succes, pentru ca  acum esti „programat pentru succes”. Succesul este o calatorie, mai degraba decat un singur punct de destinatie. Sa te bucuri de calatorie face îmbarcarea in mai multe calatorii posibila si atractiva. Imbunatatirea starilor interne este ca si cum ai avea un vehicul care va functiona bine, indiferent de cum se schimba mediul inconjurator, ceea ce se intampla inevitabil in viata de zi cu zi. Succesul este starea interna de iubire, bucurie, pace, bunatate, incredere.

Desi mai sunt inca doua luni din anul 2015, pot sa afirm ca a fost un an prosper pentru mine, un an in care mi-am achitat cheltuielile, mi-am sustinut cele doua fete cu pregatiri pentru examenul de capacitate, am mers intr-un frumos concediu in tara, in Bucovina si in Ardeal, am cununat, am fost la mare, m-am ocupat si de mine permitandu-mi sa ma alint si am grija de trupul si de sufletul meu.

Mi se spune ca am sansa sa-mi cresc veniturile tocmai pentru ca sunt avocat, insa , vreau sa subliniez ca un avocat are clienti daca acestia vin la el. Prin schimbarea modului de a gandi am reusit sa deschid “usile” pentru a fi cautata de clientii carora sa le pot rezolva problemele juridice si care sa-mi respecte munca, platindu-ma. Pot fi un avocat fara clienti sau un avocat cu clienti. Eu am ales sa fiu un avocat cu clienti multumiti si bun platnici, intr-un mod simplu: actionand, asumandu-mi responsabilitatea, acceptand, iertand, tratand totul cu calm, eliminand din vocabular sintagma “nu stiu”. Si pentru ca imi doresc sa devin cea mai buna varianta a mea am ales sa urmez si programele lansate de curand : Spa pentru sufletul tau si 2016 anul tau de echilibru si armonie.

Ma simt increzatoare  si am convingerea ca viata mea s-a schimbat ca urmare a parcurgerii acestor programe minunate, a indrumarii atente a minunatei Marcela , dar si a faptul ca am urmat pasii cu perseverenta. E deosebit sa simti ca cineva iti vegheaza pasii, ca te indruma, ca te ghideaza, ca nu te judeca. Marcela, iti multumesc si iti sunt recunoscatoare pentru ghidare si indrumare !

Este important sa ai o orientare de succes pentru a fi de succes. Adesea esecurile anterioare sau neatingerea succesului sunt mai puternice decat convingerile tale în posibilitatea de a avea succes. Increderea în tine si in abilitatile tale de a atinge obiectivele si visurile tale sunt componente importante ale succesului.

transformare

Este important sa privesti experientele tale din trecut ca educatia necesara pentru succesul tau de astazi. Daca faci asta, vei renunta cu usurinta la vina, regret si neacceptare.  Invatarea lectiilor din trecut intaresc si sprijina urmatorii tai pasi pe drumul succesului, un drum care continua pana la ultima respiratie fizica. Daca nu vei utiliza în mod eficient experientele pe care le-ai avut, vei aduce din trecutul tau un bagaj nefericit, impiedicandu-te pe tine insuti, pierzandu-ti toata energia si reducandu-ti sansele de a avea succes. Alegerea iti apartine intotdeauna.

 

banner - Copy

 

Cu drag,

Marcela

 

 

PS Te invit sa scrii la comentarii daca ai constientizat care sunt blocajele care au stat sau stau in calea succesului tau si cum le-ai rezolvat. Daca ai prieteni pe care acest articol ii poate ajuta, te rog sa il distribui.

PPS Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, poti accesa programele online Armonie in suflet.

 

 

Articolul anterior
Articolul următor
Opt In Image

Ți-a plăcut acest articol? Dacă da, alătură-te abonaților care primesc săptămânal sugestii și articole despre cum să fie în armonie cu sufletul lor. În plus vei primi un ghid despre cum DEBLOCHEZI fluxul energetic al banilor și te bucuri de abundență financiară.

IMPORTANT! Te asigur că îți protejez datele personale și nu îți trimit SPAM. Consultă politica de confidențialitate privind colectarea și folosirea datelor AICI.

Citeste articole asemanatoare

Comentarii Facebook

2 Comments

 • Petre

  Reply Reply 22 noiembrie 2015

  Foarte interesanta povestea in care Geo isi regaseste Calea – sprijinita fiind de tine personal!
  Intr-adevar, programele tale sunt necesare in regasirea Sinelui, in cresterea Cunoasterii si Respectului de Sine si in reconstructia Vietii! Ai foarte multe de transmis si pentru aceasta iti multumesc si-ti sunt recunoscator!
  Dezvoltarea, ridicarea Nivelului de Constiinta se reflecta atat in blocarea unor „programe” daunatoare (generate de lipsa Acceptarii, a regretelor nejustificate,…) cat si (mai ales) in instituirea unei Stari de liniste si siguranta, a unui Echilibru interior generat de Cunoastere si Acceptare si a promovarii Iubirii neconditionate!Iar toate acestea contribuie la aparitia unor Schimbari frumoase in Viata fiecarui participant! Eu sunt mai tolerant, mai relaxat, mai linistit si sunt pe cale de a schimba ceea ce trebuie schimbat! Simt aceasta si-ti multumesc!

  Felicitari sincere, Marcela! Multumesc pentru frumosul Sprijin si minunata Invatatura!
  Cu drag, Petre

  • Marcela

   Reply Reply 26 noiembrie 2015

   Multumesc pentru feedback, Petre. Ma bucur pentru ceea ce experimentezi in programele online. 🙂 Zile magice!

Leave A Response

* Denotes Required Field